Skip to main content

Kaikkea yksiöstä viiden huoneen asuntoon

Status Artis tarjoaa monipuolisia asuntopohjia vastaamaan eri tyyppisiin asumistarpeisiin.

Haetko itsellesi kompaktia kaupunkiyksiötä mahdollisimman lyhyin etäisyyksin kaikkialta? Vai onko etsimäsi unelma-asunto avara kaupunkihuoneisto merinäkymin?

Hietalahdenrantaan valmistuva Status Artis pitää sisällään 60 erikokoista, toiminnallisuus edellä suunniteltua asuntoa. Pienin asuntotyyppi on 24,5-neliöinen yksiö ja suurin puolestaan 202 neliömetrin kokoinen, kahteen kerrokseen jakautuva kattohuoneisto.

Mahdollisimman suurta viihtyvyyttä on haettu itse asunnoissa sekä asukkaiden yhteisissä tiloissa. Status Artiksessa talon sisäisten palveluiden taso onkin poikkeuksellinen, sisältäen asukkaiden käytössä olevan spa-osaston ja kuntosalin.

Huoneistojen pintamateriaalit on valittu laadukkuutta ja kestävyyttä vaalien ja asuinalueen merellinen luonne on huomioitu esimerkiksi ikkunoiden toteutuksessa.

– Meren läsnäolon näkee ja tuntee Hietalahdenrannalla. Status Artiksen ikkunoista suunniteltiin niin isot kuin runkoon oli mahdollista tehdä, sillä mereltä tulevasta valosta ja maisemasta halutaan saada kaikki irti, kertoo arkkitehti Rauno Lehtinen.

Vastaako makuasi parhaiten vaalea Arkki, tumma Fontti vai klassinen Kolumni?

Katso sisustuskonseptit

Esimerkkejä pohjakuvista

Ole yhteydessä

– Linda Arveli
Kiinteistönvälittäjä , LKV, OTM
050 520 4694

Ota yhteyttä Lindaan

– Paulus Palomurto
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
050 544 0598

Ota yhteyttä Paulukseen

– Pekka Riutta-Aho
Myyntineuvottelija
050 476 0335

Ota yhteyttä Pekkaan